Godbitarna från Loppievent Höststart!

Vilken dag! Loppis bloggevent Höststart ägde rum idag. Det fanns så mycket spännande nyheter och trevliga bloggare på plats.

Och med oss hem fick vi Loppipåsen förskola med en massa smått och gott från både utställarna och andra sponsorer (såsom FindusEgmont m.m.). Loppipåsen förskola kan ni också hämta kostnadsfritt på Lekmer i Barkarby nästa helg (30 och 31 september 2014). Innehållet är lite annorlunda då, men självklart får man med senaste numret av LOPPImagasin Förskola med en mängd rabatter utöver spännande läsning.. Man anmäler sig på Loppipåsen förskolas anmälningsformulär innan.

Lina Hedlund var den färgsprakande och inspirerande konferenciern som sparkade igång hela eventet. Och vi fick en hel del goa skratt inte minst från Totte och Zilla som på sitt speciella sätt presenterade Tv4 play och deras nya programutbud och smidigheten att kunna kolla på filmer och program när man själv har tid, istället för att anpassa sig till den traditionella tvns programtablå. Premiumtid må jag säga!

Vi fick även ta del av en härlig modevisning och efteråt mingla bland utställare från Me&I, Reima, The Flagship CompanyBarnskospecialisten och Ullmax.

Barnskospecialisten har varit min favorit barnskobutik sedan begynnelsen, så det var extra kul att de fanns på plats för att presentera lite av höstens nyheter inom skobranschen. En stor kommande hit är smell well – doftpåsarna som får skorna att dofta efter timmars utelek. Och de visade även upp utbudet av Superfit-skor – mina vinterfavoriter.

Reima är nostalgi för mig. Jag hade Reimas kläder när jag var liten och det är roligt att se att de fortfarande är lika poppis och kvaliteten är fantastisk.

Me&I visade upp sin höst/vinterkollektion och jag fastnade för nalletrycket – de sötaste små tassarna på byxorna och matchande bodyn till. Och för de större barnen gillade jag alien- samt traffic jam -trycket på tröjorna.

The Flagship Company var helt nya för mig. Jag har bara sett deras reklam tidigare och nu när jag fick se hur fina kläderna faktiskt var i verkligheten, så blev man lockad att lägga in en beställning. De har även 70% på sommarkollektionen just nu. Höstkollektionen lanseras i slutet av veckan… Så spännande!

Och så har vi Ullmax, som jag inte heller kände till sedan innan, de visade upp sina ullunderställ och andra värmande attiraljer som man har nytta av till vintern. Och jag måste säga att jag älskar att de moderna yllekläderna faktiskt går att tvätta i maskin utan att krympa. Jag vet inte hur många av mina favorit yllekoftor som jag krympt i tvätten.

I matväg fanns både Mathem och Friends of Adam på plats. Mathem berättade om sitt utbud av matartiklar (de har mycket ekologiskt) och hur smidigt och miljömedvetet det är att få matkassarna hemlevererade till dörren i jämförelse med att man åker egen bil till och från affären.

Friends of Adam överraskade mig med att ha helt underbara glutenfria kakor, muffins, bröd, gryn m.m. Allt smakade ljuvligt och är perfekt att köpa till kalas när man vet att det kommer någon som inte tål gluten. De hade även en vackert designad bakbok med enkla och tydliga recept på glutenfritt gott. Detta är något som jag bara drömt om att det borde finnas! Så glad över att hittat till Friends of Adam.

   

Mumin hälsade oss välkomna på en kryssning i Östersjön med Tallink Silja Line. De har renoverat och lyxat till sin lyxigaste båt. Riktigt fint såg det ut som! Hmmm kanske ska ta en kryssning med dem nästa gång. Säkert 20 år sedan jag åkte med dem…

Det fotades hej vilt på eventet och ja är det några som verkligen visar upp sina mobiler, så är det alla bloggmammor. Case app visade hur enkelt och smidigt det var att göra ett personligt mobilskal med ens egna bilder eller deras färdiga motiv om man önskade pimpa upp sitt viktigaste verktyg.

Själva eventet ägde rum på Clarion Hotel Sign. Hotellet som både barn och vuxna trivs på. De har specialaktiviteter till barnen under loven. Och vi älskar deras takterrass och spa-avdelning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s